Dacă dorești o vacanță în familie departe de agitația frenetică urbană, într-un mediu care-ți va aduce aminte de vacanțele lungi de vară din copilărie petrecute la bunici, în mijlocul liniștii naturii, atunci noi îți putem oferi o vacanță în care să te odihnești și să te refaci complet în grija noastră deplină.

Noi te așteptăm cu ospitalitatea renumită de Maramureș, cu mâncare gustoasă gătită cu drag, din produse naturale și servite precum îți face plăcere, cu țuică și vin produse de noi din ingrediente luate la mână și alese cu atenție, dar mai ales cu dorința ca tu să te simți bine primit și îngrijit.

Dimineața îți poți lua timpul să îți începi ziua fără graba și fără stresul micilor activități rutiniere pe care le facem toți în fiecare zi cu un pic de anxietate și plictiseală. Îți poți savura cafeaua aburind de aromă în curte, la adăpostul unei umbre groase și răcoroase, în liniște și tihnă și în sfârșit poate îți iei timpul să te uiți la cum rătăcesc norii pe cer purtați de vânt și o să simți că te regăsești un pic. Seara, noi stăm la povești în jurul focului și uneori ne facem să râdem cu lacrimi sau ne mirăm de cursul vieții și de faptul că ne avem unii pe alții indiferent prin ce am trecut.

Pentru copii am pregătit toată pensiunea de explorat și locuri de joacă special amenajate, iar noi le stăm la dispoziție să le explicăm tot ce ține de animale sau de viața la țară și munca în grădină. Din câte am văzut, sunt mereu curioși și se țin după noi, iar nouă ne este tare drag să le explicăm de ce la noi în Maramureș, viața și-a păstrat ceva din farmecul  și sănătatea istoriei noastre rurale.

Sugestie de activități:

  • cursuri de gătit pentru copii cu implicare în pregătirea meselor în bucătaria pensiunii
  • ședință foto în costum popular
  • seara se pot ține cursuri de dansuri tradiționale specifice zonei
  • după cină momente relaxante cu mici filmulețe informative în vederea cunoașterii țării Maramureșului, etc.

Te așteptăm să te relaxezi!